Thermia Mega S

Thermia Mega S

La începutul lunii ianuarie 2018, Thermia a lansat noua sa pompă de căldură cu capacitate mare, Thermia Mega S, care este ideală pentru case cu mai multe familii, case mai mici sau clădiri comerciale mici.

 
"Continuăm investiția în sectorul imobiliar și dezvoltăm în continuare seria Mega. Cu Thermia Mega S (10-33 kW), portofoliul nostru s-a extins din nou și chiar și mai mulți proprietari au acum posibilitatea de a cumpăra o pompă de căldură cu invertor, de o mărime optimă, pentru a asigura o eficiență maximă a costurilor, costuri de operare mai reduse și un impact minim asupra mediului ", a explicat Hans Wreifalt, director de vânzări la Thermia Heat Pumps.

Seria Mega este disponibilă în dimensiunile S, M, L și XL. Gama de putere se extinde de la 10 kW până la o capacitate suficientă pentru proiecte cu adevărat mari. Acest lucru se poate realiza prin conectarea a maxim 16 pompe de căldură Mega XL pentru a oferi o capacitate totală de până la 1.408 kW.

“Mega este o nouă pompă de căldură comercială geotermală, care reprezintă punctul culminant al inovației și oferă cele mai mari economii de energie și cel mai bun cost pentru multe aplicații din sectorul comercial. Dispune de un compresor controlat de invertor pentru o flexibilitate remarcabilă și un sistem de control ușor de utilizat, cu ecran tactil color, pentru confortul interior cel mai bun, la cele mai mici costuri de funcționare. Împreună cu fiabilitatea ridicată și funcționalitatea superioară, aceste caracteristici asigură că această pompă de căldură de nouă generație poate concura cu cele mai bune din lume ”, a adăugat Hans Wreifalt.

Cu un factor de încălzire anual de 5,72 *, Mega se numără printre cele mai bune pompe de căldură de mare capacitate din punct de vedere al eficienței, performanței și designului.

* SCOP Mega S - B0 / W35, în conformitate cu EN14825, Cold Climate Pdesign 33 kW

Citiți mai multe despre Thermia Mega- Gama de pompe de căldură comerciale geotermale

Contact

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați

Scrie-ne

We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message... more
We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message to our Data Protection Officer: info@thermia.com from the address that the agreement concerns. We inform you that you are not profiled. Your data will not be shared outside the European Economic Community or shared with multinational organizations. hide
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above... more
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above is Thermia AB based in Box 950 671 29 Arvika. Please send all your questions and doubts to our Data Protection Officer at info@thermia.com. Your data will be processed in order to reply to the question according to the provision that data processing is lawful if it is necessary to carry out an agreement or prior to entering it. If you agree to the above, your data will also be used to send marketing content. You can find full information about your personal data in our privacy policy. hide
* Mandatory field

Partenerul Thermia din Moldova

CVADRO THERM SRL

CVADRO THERM SRL

+373 22 66 11 65