Cum vă poate ajuta o singură pompă de căldură?

Încălzire

Lorem ipsum

Pompa de căldură este una dintre cele mai bune soluții pentru toate nevoile dumneavoastră pentru încălzirea interioară. Folosirea energiei solare depozitate este, de asemenea, o tehnică eco-friendly.  Apa este mijlocul cel mai răspândit de distribuire din sistemele europene de încălzire.

De obicei, astfel de sisteme se bazează pe radiatoare şi încălzire hidronică în pardoseală. Temperatura de ieşire a sistemului de distribuţie cu apă este de obicei de 30-35°C pentru încălzirea în pardoseală şi de 45-55°C pentru radiatoare.

Fie că este vorba despre o clădire nouă sau despre una renovată, pompele de căldură Thermia furnizează căldură indiferent de temperatura necesară în sistemul de încălzire.

Producţie vitală de apă caldă menajeră

Lorem ipsum

Aproximativ 20% din consumul de energie al unei pompe de căldură este folosit pentru producerea apei calde menajere. Este esenţial să se producă suficientă apă caldă pentru a suplini nevoile căminului dumneavoastră, de aceea, trebuie să vă asiguraţi că achiziţionaţi modelul adecvat de pompă de căldură.

Deoarece producerea apei calde menajere reprezintă  o proporţie tot mai însemnată din cerinţele de energie ale casei dumneavoastră (consumul de apă creşte odată cu izolarea mai eficientă a caselor), este esenţial ca apa caldă menajeră să fie produsă cât mai rentabil şi fiabil cu putinţă.

De asemenea, pentru păstrarea confortului este nevoie ca rezervorul de apă caldă să se reumple şi să se re-încălzească rapid. Apa caldă trebuie produsă rapid pentru ca nimeni să nu fie nevoit să aştepte. Şi toate acestea la cel mai mic cost curent cu putinţă.

Thermia a dezvoltat tehnologii care produc rapid cantităţi impresionante de apă caldă menajeră fără să consume energie suplimentară: Încălzitoare: TWS – Tap Water Stratification and HGW – Hot Gas Water heaters.

De asemenea, este esenţial ca pompa de căldură să aibă un sistem care să reducă riscul apariţiei bacteriei legionella.

Răcirea casei dumneavoastră

Lorem ipsum

La momentul de faţă, toate pompele de căldură, cu excepţia celei cu sursă în aer, oferă posibilitatea răcirii clădirii în mod pasiv, la costuri foarte reduse. Asta datorită faptului că răcirea pasivă nu necesită mai multă energie decât cea consumată de două becuri.

În cazul în care încălzirea pasivă nu este suficientă, pompele de căldură Thermia pot produce răcire suplimentară folosind compresorul.

Acest lucru poate fi mai eficient decât alte sisteme de pe piaţă care folosesc unităţi separate de aer condiţionat.

Folosiţi pompa de căldură pentru încălzirea piscinei

Lorem ipsum

Dacă vă doriţi o modalitate rentabilă din punct de vedere energetic de încălzire a piscinei, luaţi în considerare folosirea unei pompe de căldură.

Aţi achiziţionat piscina din mai multe motive, cum ar fi, distracţia împreună cu familia, exerciţiul fizic şi, posibil, chiar din motive terapeutice. Cu toate acestea, probabil că aţi descoperit că fără încălzire, piscina este adesea prea rece pentru  a vă bucura de ea, mai ales primăvara şi toamna.

Încălzirea piscinei vă va permite să vă bucuraţi de ea în orice anotimp, poate chiar pe tot parcursul anului, crescând în felul acesta beneficiul investiţiei dvs. considerabile.

Contact

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați

Scrie-ne

We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message... more
We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message to our Data Protection Officer: info@thermia.com from the address that the agreement concerns. We inform you that you are not profiled. Your data will not be shared outside the European Economic Community or shared with multinational organizations. hide
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above... more
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above is Thermia AB based in Box 950 671 29 Arvika. Please send all your questions and doubts to our Data Protection Officer at info@thermia.com. Your data will be processed in order to reply to the question according to the provision that data processing is lawful if it is necessary to carry out an agreement or prior to entering it. If you agree to the above, your data will also be used to send marketing content. You can find full information about your personal data in our privacy policy. hide
* Mandatory field

Partenerul Thermia din România

CVADRO THERM SRL

CVADRO THERM SRL

+373 22 66 11 65