Vă prezentăm Thermia Diplomat Inverter

Vă prezentăm Thermia Diplomat Inverter

Eficienţa, economiile şi confortul fac din această soluţie, lider de piaţă, de la Thermia o alegere imbatabilă! Reducerea facturilor de încălzire este de până la 80%!

Sistemul de control nou dezvoltat şi tehnologia inverter sunt parte din secretul ce stă în spatele pompei de căldură cu sursa în sol Diplomat Inverter, care are unul dintre cei mai înalţi coeficienţi SCOP. Această nouă pompă extraordinară conferă locuinţei familiale un nivel imbatabil de confort al apei calde, combinat cu o eficienţă dovedită privind costurile.

Vă prezentăm o pompă cu invertor, nou dezvoltată, care ridică performanţa pompei de căldură Diplomat Inverter de la Thermia, la un nivel de vârf în clasa sa. Datele de performanţă vorbesc de la sine! Nivel SCOP de până la 5,6*

„Noua pompă de căldură Diplomat Inverter este o alternativă foarte pragmatică la soluţiile tradiţionale de încălzire. Acest concept inovativ este foarte atrăgător pentru familiile din Europa urmând o tendinţă de fiabilizare şi eficientizare la încălzirea locuinţelor lor şi care protejează mediul în acelaşi timp, pompa de căldură extrăgând energia fie din sol, fie din apă – este o sursă de energie dublă, regenerabilă”. – a declarat Hans Wreifalt, Director Internaţional de Vânzări la Thermia Heat Pumps, care adaugă: „mai mult, având două modele, cu Inverter M (3-12kW) şi L (5-17 kW), putem furniza soluţii de energie, pentru case noi, mai mici, eficiente energetic, precum şi pentru case mai mari care necesită montarea ulterioară.”

Noua tehnologie inverter folosită la pompa de căldură, oferă rezultate uimitoare imediat: „Cheia performanţei impresionante o reprezintă un nou controler care beneficiază la maxim de tehnologia inverter. Noua pompă de căldură îndeplineşte cerinţele celor mai pretenţioşi proprietari de case şi se înscrie într-o clasă proprie în termenii producţiei de apă caldă, afirmă Petter Lykken, manager de produs la Thermia Heat Pumps.

Tehnologia inverter, care reglează constant capacitatea pompei de căldură la necesarul curent, înseamnă că pompa de căldură poate împlini 100% din cerinţele dvs. de energie. La rândul său, acest lucru înseamnă că nu trebuie să plătiţi suplimentar pentru un sistem auxiliar de încălzire scump.

Mai mult, pompa de căldură Diplomat Inverter  oferă un nou sistem de producere a apei calde menajere. Pentru gospodărie şi familie, aceasta înseamnă mai multă apă caldă, livrată mai repede şi la un preţ considerabil mai mic.

Trei tehnologii dezvoltate de Thermia: controlul tehnologiei inverter, tehnologia „Hot Gas” şi stratificarea apei de robinet cu un rezervor inclus de 180 de litri furnizează un confort extraordinar în ceea ce priveşte apa caldă. Să faceţi baie, iar după aceea, cineva să facă duş imediat, nu a fost niciodată atât de uşor sau de confortabil!

Găsiţi toate informaţiile despre pompa de căldură Thermia Inverter aici.

*Coeficient Sezonier de Performanţă (0/35 conform EN 14825)

Contact

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați

Scrie-ne

We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message... more
We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message to our Data Protection Officer: info@thermia.com from the address that the agreement concerns. We inform you that you are not profiled. Your data will not be shared outside the European Economic Community or shared with multinational organizations. hide
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above... more
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above is Thermia AB based in Box 950 671 29 Arvika. Please send all your questions and doubts to our Data Protection Officer at info@thermia.com. Your data will be processed in order to reply to the question according to the provision that data processing is lawful if it is necessary to carry out an agreement or prior to entering it. If you agree to the above, your data will also be used to send marketing content. You can find full information about your personal data in our privacy policy. hide
* Mandatory field

Partenerul Thermia din România

CVADRO THERM SRL

CVADRO THERM SRL

+373 22 66 11 65